Videoverslag Flevopenningen Haringparty 2017

07-08-2017 3348 keer bekeken 0 reacties

Van de Haringparty 2017 op Urk is een fraai videoverslag gemaakt met onder meer een interview met Albert Borst van de Urker onderneming AB Tuinstyling: de genomineerde voor de Flevopenning Participatie 2017 is een goed voorbeeld van succesvol Inclusief Werkgeverschap!

Op vrijdag 23 juni kwamen zo'n 300 werkgevers en bestuurders uit heel Flevoland bij restaurant Taverne op Urk bijeen voor de jaarlijkse Flevopenningen Haringparty. De haringparty was een vervolg op het geslaagde Flevopenningen Ondernemersgala dat eerder dit jaar eveneens up Urk werd georganiseerd. De party is een initiatief van De Stichting Flevopenningen in samenwerking met VNO-NCW Flevoland en werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Urk en Flevoland Werkt! waarin Flevolandse gemeenten en de sociale partners samenwerken om de Banenafspraak in Flevoland te realiseren. Dit keer was de Haringparty tevens de afsluiting van de jaarlijkse Flevomeeting van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), die dit jaar op Urk werd gehouden.

In het videoverslag ondermeer een interview met Albert Borst van het Urkse bedrijf AB Tuinstyling. Hij legt uit wat naar zijn mening werkgevers kunnen doen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Zijn aanpak kan een inspiratie zijn voor anderen die de stap naar inclusief werkgeverschap willen maken!

 

Cookie-instellingen