Dragon’s Den stimuleert initiatieven die werkgelegenheid creëren

25-07-2017 2416 keer bekeken 0 reacties

Voor (toekomstige) werknemers met verstandelijke, fysieke of psychische beperkingen is het steeds moeilijker om werk te vinden. De (Rijks)overheid stuurt daarom aan op meer zelfredzaamheid en maatschappelijke en private initiatieven om ook voor deze doelgroep banen te organiseren.

En dat werkt, want steeds meer initiatieven komen met een concreet aanbod voor deze doelgroep. Vaak zijn dit private initiatieven die met instrumenten en subsidies vanuit de gemeente zelf de broek ophouden. Om dit aan te moedigen is er de NCOD/Interwerk Dragon’s Den.

Organisatoren NCOD/Interwerk Fonds en ‘Op naar de 100.000 banen’ willen hiermee een stimulans vormen voor initiatieven die werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door hun beperking.

Doe mee aan NCOD/Interwerk Dragon’s Den 
Bent u een sociaal betrokken ondernemer? En start u een nieuw initiatief dat werkaanbod creëert voor werknemers met verstandelijke, fysieke of psychische beperkingen? Dan kunt u meedoen aan NCOD/Interwerk Dragon’s Den en kans maken op een mooie prijs. Hoe?

Pitch uw idee aan onze jury van dragons en maak kans op maximaal €25.000 startkapitaal.

Inschrijven via deze link tot 15 september
Kijk hier voor alle informatie en voorwaarden

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze Dragon’s Den kunt u contact opnemen met:

Nico van den Bergh (M 0653123311 | E nicovandenbergh@ncod.nl) of

Pim de Glas (M 0616689989 | E pimdeglas@interwerk.nl)

0  reacties

Cookie-instellingen