20 juni Webinar Banenafspraak

08-06-2017 944 keer bekeken 0 reacties

In de Banenafspraak is vastgelegd dat werkgevers in de marktsector de komende jaren gaan zorgen voor 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Wat betekent dat voor uw organisatie, en wat kan het u opleveren? 

Deze vragen beantwoorden we in een gratis webinar (live online bijeenkomst) op dinsdag 20 juni om 11.00 uur (tot maximaal 12.00 uur). We laten zien wat de Banenafspraak inhoudt, welke kansen het u biedt en hoe u concreet aan de slag kunt. Het webinar wordt georganiseerd door Op naar de 100.000 banen en Agro Werkt Onbeperkt.

Programma webinar

  • Korte toelichting op de Banenafspraak

  • Doorlopen Stappenplan om aan de slag te gaan met de Banenafspraak

  • Schetsen van voordelen voor bedrijven die ermee aan de slag gaan

  • Beantwoorden van vragen die via de chat binnenkomen

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Na afloop van het webinar komt de informatie online beschikbaar zodat u dit kunt teruglezen. Wilt u daarna verder doorpraten, dan kunt u ook een vrijblijvend gesprek met een van de aanjagers van Op naar de 100.000 banen aanvragen.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via: http://werkgeverslijn.nl/aanmeldform-webinar-banenafspraak/. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers.

0  reacties

Cookie-instellingen