Werkbedrijf Lelystad boekt Banenafspraak successen

04-05-2017 2012 keer bekeken 0 reacties

Werkbedrijf Lelystad heeft in 2016 een mooie bijdrage geleverd aan de Banenafspraak door voor 24 cliƫnten een passende baan te vinden. Lees meer over zes voorbeelden van succes.

Voor 2026 125.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze afspraak van werkgevers, werknemers en het kabinet is vastgelegd in de Wet Banenafspraak. In onze regionale arbeidsmarkt Flevoland is de doelstelling voor 2016 ten aanzien van de Banenafspraak gehaald. Werkbedrijf Lelystad heeft hieraan een mooie bijdrage geleverd door voor 24 cliënten in 2016 een passende baan te vinden. Maar ook in 2017 maakt het Werkbedrijf Lelystad  zich sterk voor werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Een advertentie campagne met tweewekelijkse berichten zet dat kracht bij. Regelmatig worden succesverhalen op de website www.werkbedrijflelystad.nl geplaatst. Hieronder zes fraaie voorbeelden van succes.

Espol Plastics B.V. - Succes voor Coby! Vorig jaar begon Coby bij Werkbedrijf met een werkervaringsbaan om aansluitend succesvol door te stromen naar een betaalde baan bij Espol Plastics BV 

 

Stichting Voortgezet Onderwijs - Een baan voor Sabine! Na een succesvolle proefplaatsing bij ISG Arcus is Sabine uitgestroomd naar een betaalde baan als repromedewerker bij de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad!   

RetourMatras B.V. - Een werkgever om trots op te zijn! Maar liefst drie kandidaten zijn in een korte periode uitgestroomd bij RetourMatras B.V. Omer vanuit Entree Arbeid, Thijs en Marciano vanuit de Banenafspraak. Voor alle drie geldt dat hard werken loont.

E.L.S. B.V. - Proefdag was voldoende!  Na slechts één proefdag was het voor Remco duidelijk: ‘Dit is wel een heel leuke baan maar ook een leuke werkgever!’. Inmiddels heeft Remco een jaarcontract bij E.L.S. B.V.  

Hajé Hotels en Restaurants B.V. - Dit is Ivo. Na een goed verlopen stage in de kantine van Concern voor Werk mocht Ivo proefdraaien als keukenhulp bij Hajé. Dit is zo goed verlopen, dat we Ivo kunnen feliciteren met een baan!

Van Campen Industries B.V. - Samenwerking tussen Eduvier en Werkbedrijf Lelystad werpt vruchten af! Tijdens zijn stage heeft Damian laten zien wat hij kan met als resultaat een welverdiend contract bij Van Campen Industries! 

  

 

0  reacties

Cookie-instellingen