'Werk! Citymall Almere 2017' helpt jongeren aan werk

03-02-2017 1582 keer bekeken 0 reacties

Werkgeversbijeenkomst op 7 februari van 18.00 uur tot 20.00 uur in veiligheidsmuseum PIT. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt worden aan het werk geholpen.

Tijdens het evenement 'Werk! Citymall Almere 2017', worden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt gekoppeld aan werkgevers tijdens een speeddate. Het evenement wordt georganiseerd door Unibail-Rodamco in samenwerking met Emma at Work, Mind at Work en de gemeente Almere. Tijdens de eerste editie van Werk! in 2016 vonden 11 jongeren een duurzame werkplek. Dit jaar willen wij nog veel meer jongeren aan werk helpen. Help mee en vind meteen een geschikte kandidaat voor uw vacature! 

Uitnodiging werkgeversbijeenkomst

Wij nodigen u graag uit voor de werkgeversbijeenkomst op dinsdag 7 februari van 18:00 tot 20:00 uur in Veiligheidsmuseum PIT.

Tijdens deze bijeenkomst:

  • is er een welkomstwoord door wethouder Froukje de Jonge, 
  • vertellen wij u meer over 'Werk! Citymall Almere 2017',
  • komen ondernemers aan het woord die afgelopen jaar hebben meegedaan,
  • en worden er al een aantal kandidaten voorgesteld. 

Na de werkgeversbijeenkomst kunt u vacature(s), werkervaringsplek(ken) of stage(s) beschikbaar stellen (dat kan tot 7 maart 2017). Wij gaan dan voor u passende kandidaten zoeken. Op 6 april vindt het evenement 'Werk! Citymall Almere' plaats. Wij streven ernaar om u dan kennis te laten maken met 3 kandidaten tijdens een speeddate.

Aanmelden?

Wilt u zich direct aanmelden voor de werkgeversbijeenkomst op dinsdag 7 februari? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@citymall-almere.nl. 

Cookie-instellingen