Werkbedrijf Lelystad genomineerd voor BKL Trofee 

28-11-2022 821 keer bekeken 0 reacties

Goed nieuws voor inclusieve de arbeidsmarkt in Flevoland! Werkbedrijf Lelystad, partner in het Regionaal Werkbedrijf Flevoland, is genomineerd voor de BKL Trofee Onderneming van het Jaar!

Directeur Onno Vermooten steekt zijn vreugde niet onder stoelen of banken: "Niet alleen zijn we trots op deze nominatie, maar ook op het feit dat de leden van de Bedrijfskring Lelystad (BKL) ons bedrijf hebben voorgedragen. Hieruit blijkt dat Werkbedrijf Lelystad van waarde is voor het bedrijfsleven in Lelystad."

Sinds 2013 vervult Werkbedrijf Lelystad een actieve rol in Lelystad. Vermooten: "Ons doel is om een goede match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt." Daartoe adviseert en ontzorgt Werkbedrijf Lelystad de werkgevers en worden werkzoekenden begeleid  en gestimuleerd. Daarnaast participeert Werkbedrijf Lelystad in Samen Lelystad-Oost en dragen projecten als de Kluswinkel, de buurtconciërges en de energiecoaches bij aan de leefbaarheid in de stad. Bovendien kunnen werkzoekenden prachtige werkervaring opdoen binnen deze projecten. "Samen bouwen aan een goed draaiende lokale/regionale economie en een sociale samenleving waarin iedereen kan meedoen, daar gaan we voor!", zegt Vermooten.  

De BKL-lelden krijgen binnenkort de kans om hun voorkeur per e-mail door te geven aan de jury. Wat zou het mooi zijn als een RWF-partner de trofee in wacht weet te slepen.  

 

0  reacties

Cookie-instellingen