Succesvolle bijeenkomst diversiteit en inclusie

10-11-2022 597 keer bekeken 0 reacties

November is de Maand van de 1000 Voorbeelden en in dat kader organiseerde het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) speciaal voor deskundigen uit de sectoren overheid, onderwijs en non-profit een kennissessie. De centrale vraag daarin was: Hoe inclusief is jouw organisatie?

Op de kennissessie kwam de inspiratie komt van Martin Verduyn, die een brede ervaring heeft in het sociaal domein, met accent op de Participatiewet. Aan de hand van voorbeelden van goede voorbeelden bij gemeente Almere en Van der Valk Hotel werd er gediscussieerd over de kansen en mogelijkheden, maar ook de valkuilen en de spreekwoordelijke addertjes onder het gras komen aan bod. 

Aan de inhoudelijke, informatieve, maar vooral ook inspirerende kennissessie namen voornamelijk account-managers/adviseurs deel die zich bezighouden met de arbeidsmarkt. 

De overheid streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand en naar een inclusieve organisatie. Er is behoefte aan een diversiteit aan zienswijzen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten kunnen namelijk de denkkracht van de overheid vergroten. Lees meer hierover op de website van de Rijsksoverheid. 
Cookie-instellingen