Leerwerkloket doet mee aan de maand van Leren en Werken

05-04-2022 402 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de maand van Leren en Werken worden de openingstijden in bibliotheken Almere, Noordoostpolder, Urk, Lelystad en Dronten uitgebreid.

Tijdens de Maand van Leren en Werken in april besteden Leerwerkloketten door het hele land extra aandacht aan het belang van een Leven Lang Ontwikkelen. Ook het Leerwerkloket Flevoland doet hieraan mee.

In samenwerking met Flevomeer Bibliotheek en de nieuwe Bibliotheek worden met ingang van 19 april de inloopspreekuren uitgebreid op de locaties van de bibliotheken waar de adviseurs van het Leerwerkloket nu ook al (twee)wekelijks aanwezig zijn. Op deze dagen kan iedereen er terecht voor o.a. een CV check, sollicitatietips en advies bij het maken van een pakkende motivatiebrief en een LinkedIn profiel. Maar ook als je meer advies wilt over om- of bijscholing, je loopbaan of als je nieuwsgierig bent wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft.

Hieronder de tijden en locaties van de extra openingstijden in april van de inloopspreekuren:

  • 19 april De Nieuwe Bibliotheek Almere 10.00 – 16.00 uur
  • 19 april Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder 10.00 – 16.00 uur
  • 20 april Flevomeer Bibliotheek Urk 10.00 – 16.00 uur
  • 28 april Flevomeer Bibliotheek Lelystad 10.00 – 16.00 uur
  • 28 april Flevomeer Bibliotheek Dronten 10.00 – 16.00 uur

Bekijk de website voor actuele informatie, achtergronden en de (extra) tijden van de inloopspreekuren: flevoland.leerwerkloket.nl. Hier is ook informatie te vinden over de verdere activiteiten/dienstverlening van het Leerwerkloket Flevoland.

0  reacties

Cookie-instellingen