Classic Mike partner van Werkbedrijf Lelystad

21-02-2022 409 keer bekeken 0 reacties

“Werkbedrijf Lelystad is bijzonder trots dat Classic Mike uit Zeewolde onze partner is geworden”. Dat zegt Onno Vermooten, directeur Werkbedrijf Lelystad. Mike Kastrop gelooft erin dat iedereen wel ergens goed in is. Als je maar de juiste aandacht en begeleiding geeft komt er altijd iets moois uit.

Foto: Classic Mike medewerker Laurens (midden) toont trots het partnercertificaat van het Werkbedrijf Lelystad. Foto: Onno Blaauw.

Onno Vermooten was vrijdag 18 februari in de moderne werkplaats van Classic Mike – waar klassieke auto’s naar hun oorspronkelijke staat worden gerestaureerd – aanwezig ter gelegenheid van het behalen door Classic Mike van de Trede-3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Vermooten maakte van de gelegenheid gebruik om Mike Kastrop en zijn team extra in het zonnetje te zetten en met een fraai certificaat het partnerschap extra te benadrukken. 

Jongeren

Boven winst maken, is Mike Kastrops doel om continuïteit te realiseren door met jongeren te werken. Hij biedt hun een werkplek in zijn werkplaats waar zij hun mogelijkheden en talenten kunnen ontdekken, verder ontwikkelen en inzetten.  De jongeren vormen zodoende de basis waarop Classic Mike floreert. Mike zegt daarover: “Jongeren krijgen hier de kans om met plezier aan mooie projecten te werken en gelijktijdig de fijne kneepjes van het restaureren, reviseren en herstellen te leren.” De succesvolle leer/werk aanpak van Mike heeft hem onlangs de nationale nominatie SBB Leerbedrijf 2022 en SBB Leermeester 2022 opgeleverd en hij dingt mee naar de titel Ondernemer van het Jaar 2022 van de Bedrijfskring Zeewolde.

Partner Werkbedrijf Lelystad

Een partner van Werkbedrijf Lelystad is een ondernemer die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspant door medewerkers van Werkbedrijf Lelystad een arbeidsplaats te bieden in het bedrijf. Door enerzijds marktconforme prestaties te verlangen en anderzijds mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt kansen te bieden. Hierbij gaat het om een duurzaam personeelsbeleid onder het motto ‘Niemand aan de kant in Flevoland’.

 

Cookie-instellingen