Ambassadeurschap voor Innovatiebedrijf Econowind uit Zeewolde

04-02-2022 426 keer bekeken 0 reacties

Ook Innovatiebedrijf Econowind uit Zeewolde behoort tot de zes Ambassadeurs Participatie Flevoland die tijdens het Flevopenningengala op 22 april 2022 door het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) worden benoemd.

Wethouder Steven Scheffer prees Econowind voor de bereidheid om de werkplek en de werkzaamheden volledig aan de werknemer aan te passen.

Jobcarving

Econowind is bereid iedereen een kans te geven en is bereid daar ook duurzaam in te investeren. Nieuwenhuis is er trots op dat Econowind een werknemer met een Wajong-achtergrond heeft aangenomen, die inmiddels binnen het bedrijf is doorgegroeid naar teamleider. “Binnen ons productieproces vinden wij altijd passende werkzaamheden voor instromers”, zegt Nieuwenhuis. “Dat kan variëren van basiswerkzaamheden tot met zogenaamde jobcarving samengestelde werkzaamheden.”

Wethouder Steven Scheffer prees Econowind voor de bereidheid om de werkplek en de werkzaamheden volledig aan de werknemer aan te passen.

Banenafspraak

Werkgevers uit de zes Flevolandse gemeente die uitzonderlijke prestaties leveren in het kader van de Banenafspraak dongen sinds 2016 jaarlijks mee naar de RWF Participatiepenning. Zeewolder bedrijven die voor de penning werden genomineerd waren: De With Pallets (2016); De Sternhof (2017); De Basisz (2018); Philadelphia (2019) en Henderson (2020). Wegens corona werd er in 2021 geen penning uitgereikt.

Fotobijschift: Vlnr Econowind directeur Frank Nieuwenhuis en wethouder Steven Scheffer

 

0  reacties

Cookie-instellingen