Eerste praktijkverklaring bij Klimbos Fun Forest in Almere

22-12-2021 1068 keer bekeken 0 reacties

Woensdag 22 december heeft Shirley Blumink als eerste werkneemster bij Klimbos Fun Forest Almere haar praktijkverklaring uitgereikt gekregen. 

Fun Forest was al bekend met de praktijkverklaring in Venlo en hebben daar nu ook in Almere een begin mee gemaakt. Als pilot is bij Fun Forest gestart met een kandidaat die als Medewerker Facilitaire Dienstverlening aan de slag is. 

Fotobijschrift vlnr:  Judith Gude-Dijkstra; Shirley Blumink en Mieke Bosman.

Inmiddels vinden er met Fun Forest gesprekken plaats voor het nieuwe seizoen met kandidaten voor o.a. Medewerker Sport en Recreatie. Fun Forest houdt zich enorm bezig met het verbreden van kansen voor hun medewerkers en zetten zich hiervoor maximaal in. Zij willen iedereen een kans bieden, ze zijn ook trots om een social enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in hun team.

Shirley Blumink heeft haar praktijkverklaring in het MBO met een mbo-verklaring mogen ontvangen uit handen van Judith Gude-Dijkstra procesbegeleider van ROC Flevoland. Hierbij aanwezig waren haar praktijkopleider Mieke Bosman en David van der Kroon, manager bij Fun Forest Almere. Shirley had al vaardigheden opgedaan omdat zij al werkte bij Fun Forest. "Door het behalen van de praktijkverklaring heeft zij haar kansen vergroot voor de toekomst", zei Judith Gude-Dijkstra "door haar doorzettingsvermogen en de wil om te ontwikkelen is het haar dus gelukt in de praktijkomgeving!" 

0  reacties

Cookie-instellingen