Floriade toneel Flevopenningengala 2022

02-12-2021 549 keer bekeken 0 reacties

Het Flevopenningen Ondernemersgala 2022 zal op 22 april worden gehouden tijdens de Floriade in Almere, zo laat het bestuur van Stichting Flevopenningen weten.

Op deze 17e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala zullen door het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) werkgevers worden gehuldigd, die zich de afgelopen periode extra hebben ingezet voor de inclusieve arbeidsmarkt. Deze ‘Ambassadeurs Participatie van de Inclusieve Arbeidsmarkt’ worden door de Flevolandse gemeenten voorgedragen, waarbij zij zich rond het thema ‘Ongekend Talent’ hebben onderscheiden door 50-plussers kans op werk te bieden.

Tijdens het ondernemersgala worden Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers en studenten ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten c.q. winnaar Ondernemer van het Jaar

Dit keer worden er twee HBO Flevoland Flevopenningen toegekend: één aan studenten van Windesheim Flevoland voor de beste comaker en één aan studenten van Aeres Hogeschool Almere/Dronten voor de beste praktijkstagiair.

In 2020 werd Almere City FC onderscheiden met de Flevopenning Participatie. Deze waardering voor excellente bijdragen aan de inclusieve arbeidsmarkt werd op het Flevopenningengala op Lelystad Airport uitgereikt door Cedris-voorzitter Job Cohen en RWF-voorzitter de Almeerse wethouder Froukje de Jonge

Foto vlnr: Job Cohen, John Bes, Patrick Postuma en Froukje de Jonge. Foto: Wierd.

0  reacties

Cookie-instellingen