Geslaagde bijeenkomst Regionaal Mobiliteitsteam Flevoland

15-10-2021 566 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 13 oktober kwamen de partners in het Regionaal Mobiliteitsteam Flevoland voor het eerst fysiek bijeen. De geslaagde kennismaking vond plaats in Het Eksternest van de sociale onderneming Triade in Almere.

Het Regionale Mobiliteitsteam Flevoland is een samenwerkingsverband tussen gemeenten, UWV en vakbonden, waar ook SBB en werkgevers nauw bij zijn betrokken.  De bedoeling van het team is om werkloosheid te voorkomen of zo kort mogelijk te laten duren, door die dienstverlening te bieden die nodig is voor de (over)stap naar nieuw werk. Het team zorgt met zijn aanpak voor meer kansen voor werkzoekenden, ook voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, en een betere match met het beschikbare werk in Flevoland. 

Het Flevolandse team is verleden maand van start gegaan. Tijdens de eerste fysieke kennismaking is vanzelfsprekend aandacht besteed aan teambuilding maar zijn ook samenwerkingsafspraken gemaakt. Zo is besloten dat het Uitvoeringsteam RMT iedere maandag bijeenkomt voor overleg. 

Op de foto vlnr: Hayet Akloud (Leerwerkloket), Adri Bouterse (aanspreekpunt Banenafspraak), Andrea Roosenstein (Almere), Kenneth Jiawan (CNV), Martin Overbeeke (FNV), Sanne de Ridder (UWV), Alanna Quirke (Operationeel coördinator, UWV), Eva Reuvers (UWV). Niet op foto: Harald Broersma (Centrumgemeente Almere)

0  reacties

Cookie-instellingen