De Maand van de 1000 Voorbeelden

14-10-2021 352 keer bekeken 0 reacties

In de Maand  van de 1000 Voorbeelden vinden talloze evenementen plaats. Vandaag lichten we er eentje uit: 'Op naar de 100.000 banen', 'Op naar de 25000 banen' en ABN AMRO bieden op 19 november een digitale masterclass participatie-advies. Tussen 11.00 en 13.00 uur gaan we leren (en lunchen). 

Sven Romkes, People Development Consultant Diversity & Inclusion bij ABN AMRO legt uit wat de bedoeling is: "Tijdens de sessie bespreken we de vragen die leven bij inclusieve werkgevers of projectleiders. Dat doen we algemener, bijvoorbeeld door antwoorden te zoeken op vragen als: Wat betekent inclusief ondernemen en werkgeven voor jouw organisatie en waarom vinden jullie het belangrijk om inclusief te zijn?

Maar we zoeken ook de verdieping door te kijken naar vragen als 'welke wet- en regelgeving is er op het vlak van het aannemen van mensen met een beperking of statushouders? Waar vind ik die doelgroep om bij mijn bedrijf te komen werken? Hoe bied ik de juiste ondersteuning? Waar zitten de tijdelijke en waar zitten de duurzame kansen?" 

 Aanmelden kan hier 

Cookie-instellingen