Werkgevers webinar 'Praktijkleren in het MBO'

25-08-2021 545 keer bekeken 0 reacties

Dinsdag 14 september organiseren VNO-NCW, MKB-Nederland, SZW en SBB het webinar ‘Praktijkleren in het mbo’ voor werkgevers. In dit webinar worden werkgevers geïnformeerd over de mogelijkheden die het derde steun- en herstelpakket biedt voor het om- en bijscholen van uw (nieuwe) medewerkers.

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’ 
Dinsdag 14 september - 12.00 - 13.00 uur. 

 

In 2021 is, op basis van de steun- en herstelmaatregelen van het kabinet, 63 miljoen euro beschikbaar gesteld voor kortdurende bij- en omscholing van werkenden en werkzoekenden via praktijkleren in het mbo. Bij praktijkleren in het mbo wordt werken gecombineerd met het doen van (een deel van) een mbo-opleiding, gericht op het behalen van een praktijkverklaring, mbo-certificaat of mbo-diploma. In het webinar vertellen we u meer over de verschillende mbo-opleidingsvormen in de praktijk, de financiële ondersteuning voor werkgevers en de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.

Dit webinar is interessant voor werkgevers en medewerkers van een brancheorganisatie of O&O-fonds. Ook werkgevers die (nog) geen erkend leerbedrijf zijn, maar wel openstaan voor het opleiden van (nieuwe) werknemers, zijn van harte welkom om zich aan te melden voor deze online bijeenkomst. Aanmelden kan via bovenstaande link.

 

0  reacties

Cookie-instellingen