Webinar voor werkgevers in de bouw en de techniek

19-04-2021 551 keer bekeken 0 reacties

Er is nog steeds een grote vraag naar technisch personeel. Daarnaast zijn er veel werkzoekenden, die graag (weer) in de techniek willen werken. Tijdens een webinar op 28 april gaat het Schakelteam Techniek Flevoland in gesprek met werkgevers over behoud van vakmanschap.

Tijdens het Webinar Behoud Vakmanschap wil het Schakelteam Techniek interactief en concreet met werkgevers uit de bouw en techniek in gesprek. Wat heeft het Schakelteam te bieden en wat zijn de ideeën van werkgevers en wat hebben zij nodig? 

Laat je inspireren en informeren tijdens het Webinar. Aanmelden kan tot en met 23 april door je via deze link aan te melden. Je ontvangt enkele dagen voor woensdag 28 april ( 16.00 uur – 17.30 uur) een link waarop je kunt deelnemen.  

Over het Schakelteam Techniek
Techniek is een belangrijke groeisector, maar gelijktijdig een kraptesector. Om de sector beter te kunnen faciliteren is ervoor gekozen om voor de Sector Techniek een zogenaamde regionale schakelteam in te richten.

Het Schakelteam Techniek kan zowel bij krimp als bij groei veel voor werkgevers betekenen: 

  • Er is een supportlijn waar ondernemers én werknemers met vragen terecht kunnen;
  • Meld vacatures: we kunnen kosteloos kandidaten aanbieden op vacatures;
  • Meld stageplaatsen voor BOL/BBL studenten: een toekomst zonder jeugd is er niet;
  • Voor werkgevers die tijdelijk minder werk hebben kunnen we bemiddelen in collegiaal in- en uitlenen trajecten: het tijdelijk uitlenen van werknemers naar andere bedrijven;
  • Voor werknemers binnen één van de technische branches, voor wie ontslag dreigt of die in de afgelopen maanden ontslagen zijn en die geen beroep kunnen doen op bestaande regelingen of een uitgebreid sociaal plan kunnen we een bemiddelingstraject opzetten.
     

0  reacties

Cookie-instellingen