Windesheim zoekt comakerships bij bedrijfsleven Flevoland

10-11-2020 972 keer bekeken 0 reacties

Bij Windesheim in Almere worden studenten zo goed mogelijk voorbereid op de arbeidsmarkt. Er wordt daarbij intensief samengewerkt met de beroepspraktijk. Als bedrijf of organisatie kun je bij Windesheim daarom opdrachten indienen. Studenten voeren deze uit in de vorm van een stage of Comakership.

Comakerships zijn anders dan andere projecten, omdat studenten actief voor het bedrijf aan de slag gaan en binnen enkele maanden een dienst of product opleveren. Zo komen theorie en praktijk écht samen. Een uniek concept van Windesheim in Almere!

Tijdens het Comakership Meetingpoint kunnen werkgevers in contact komen met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Comakership Meetingpoint zijn er op:
12 nov - HBO-ICT & Software Development - Maak op 12 november tussen 15.30 en 17.00 uur kennis met onze studenten HBO-ICT en Ad Software Development. Werkgevers melden zich hier aan.
17 nov - Management, Business & Law - Maak op 17 november tussen 15.30 en 17.00 uur kennis met studenten uit het domein Management, Business & Law. Werkgevers melden zich hier aan.
26 nov - Technology - Maak op 26 november tussen 16.00 en 17.30 uur kennis met studenten uit het domein Technology. Werkgevers melden zich hier aan.

 

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst waar je talentvolle studenten kunt ontmoeten. Voor hun Comakership willen zij een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Als organisatie kun je denken aan zaken waar je tegenaan loopt of uitdagingen die je beter onderzocht wilt hebben. Windesheim studenten bijten zich graag vast in de opdracht!

Uitwisseling van kennis tussen onze studenten en de organisatie staat centraal: met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én je investeert in de medewerkers van de toekomst.

 

Cookie-instellingen