2e Ondernemerspanel Flevoland van start

09-11-2020 581 keer bekeken 0 reacties

In de periode van 9 tot en met 26 november wordt het 2e Ondernemerspanel Flevoland uitgevoerd om blijvend inzichtelijk te houden hoe het het bedrijfsleven in Flevoland vergaat.

Om snel en adequaat te reageren op de gevolgen van de coronacrisis is goede input nodig van ondernemers, die direct getroffen zijn. Daarom hebben VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden, Flevoland Werkt!, Horizon Flevoland, Win4All - Economic Board Flevoland en de Provincie Flevoland het initiatief genomen voor het coronacrisis ondernemerspanel Flevoland.

Met dit onderzoek willen VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden, Flevoland Werkt!, provincie Flevoland, Win4All Economic Board Flevoland en ontwikkelingsmaatschappij Horizon graag monitoren hoe u als ondernemer de impact van de coronacrisis ervaart. De resultaten gebruiken we om overheden te adviseren over de effectiviteit van hulpmaatregelen en de behoefte die er bij het bedrijfsleven is aan ondersteuning.

In de periode van 9 tot en met 26 november wordt dit tweede panel uitgevoerd om blijvend inzichtelijk te houden hoe het het bedrijfsleven in Flevoland vergaat. Houd voor de uitkomsten de websites www.vno-ncwmidden.nlwww.mkbmidden.nlwww.flevolandwerkt.infowww.flevoland.nl en www.horizonflevoland.nl in de gaten of volg ons op social media.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw antwoorden zijn van groot belang, wij danken u daarom hartelijk voor uw deelname. Klik hier om aan het Ondernemerspanel Flevoland deel te nemen!

0  reacties

Cookie-instellingen