Femke van Hamersveld projectleider Leren en Werken

04-06-2020 1616 keer bekeken 0 reacties

Femke van Hamersveld is met ingang 1 juni gestart als projectleider van het Servicepunt Leren en Werken in de regio Flevoland.

Samen met Hayet Akloud en een aantal andere experts uit de regio, gaat zij aan de slag om het Servicepunt Leren en Werken verder door te ontwikkelen. Een kennismaking.

Femke: "De afgelopen jaren was ik actief als proces- en projectmanager bij (bestuurlijke) regionale en lokale overheden op sociaal domein, gezondheid en sport. Vervolgens was ik manager bij stichting Sport & Zaken op Papendal." 

"Waarom leren en werken? Ik gun iedereen zoveel mogelijk ‘leer- en werkplezier’ en geloof in de kracht van een ‘leven lang leren’. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld op de middelbare school begonnen op het vmbo-t. Uiteindelijk lukte het me om een masterdiploma te behalen en werkte ik daarnaast als freelancer. Ook kreeg ik de kans om als young professional deel te nemen aan een regionaal traineeship van de gemeenten Amersfoort, Utrecht en provincie Utrecht. De combinatie van werken en leren heeft mij tot op de dag van vandaag veel gebracht."

"Naast het leren en werken, woon ik sinds 3 jaar in Zeewolde. Daarnaast houd ik van sport, muziek, koken en het ondernemen van leuke activiteiten met vrienden en familie."  

Keertje (digitaal) kennismaken?  Ben je benieuwd naar het Servicepunt en/ of wil je een keer (digitaal) kennismaken? Schroom niet. Stuur me gerust een mailtje: femke.vanhamersveld@lerenenwerken.nl of neem een kijkje op www.flevolandwerkt.info (Leren en Werken). Graag tot dan!

 

0  reacties

Cookie-instellingen