Ultimum en Baangericht helpen werkzoekenden aan een baan

29-02-2020 933 keer bekeken 0 reacties

De Almeerse ICT-dienstverlener Ultimum en Baangericht van de gemeente Almere hebben een convenant gesloten waarbij werkzoekenden met een uitkering gedurende een periode van zes maanden getraind en begeleid te worden naar een passende baan bij Ultimum.

Het initiatief is ontstaan door de samenwerking met Almere City FC in hun met de Participatiepenning 2020 onderscheiden maatschappelijk programma. Daarom werd het convenant op vrijdag 28 februari gesloten bij Almere City FC voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Het convenant werd ondertekend door de Almeerse wethouder Froukje de Jonge en directeur van Ultimum Rodrigo Soto Escamilla. 

Juist voor kandidaten die bij de start niet de kwalificaties hebben, biedt de samenwerking tussen Ultimum en Baangericht de kans om duurzaam uit te stromen naar een nieuwe baan. Met dit traject zet Ultimum de deur open voor gemotiveerde mensen die aan de slag willen binnen de IT. Vanuit Baangericht worden potentiƫle kandidaten aangedragen bij Ultimum.

 

Cookie-instellingen