Vliegensvlug naar Werk! op De Dag van de 1000 Voorbeelden

12-02-2020 3870 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 19 maart 2020 wordt door Werkbedrijf Lelystad, UWV Flevoland en Flevoland Werkt! de derde Lelystadse editie van het succesvolle Flevoland Werkt! Banenevent georganiseerd.

Meer dan honderd werkgevers uit Lelystad en omstreken zullen bij Werkbedrijf Lelystad aan de Vaartweg 67 in Lelystad van 11.00 – 15.00 uur onder het motto ‘Vliegensvlug naar werk!’ hun banen aanbieden aan naar verwachting duizend werkzoekenden! De doelgroep van het groots opgezette event zijn werkzoekenden in Lelystad in zijn algemeenheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bijzonder. Werkgevers uit Lelystad en omstreken zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit grote en gratis event. Werkgevers geven zich hier op.

Dit banenevent valt samen met de Dag van de Duizend Voorbeelden van VNO-NCW, waarop in heel het land werkgevers die zich inspannen voor de Banenafspraak in het zonnetje worden gezet. 

Dit banenevent valt samen met de Dag van de Duizend Voorbeelden van VNO-NCW, waarop in heel het land werkgevers die zich inspannen voor de Banenafspraak in het zonnetje worden gezet. De landelijke aftrap zal tijdens het banenevent bij Werkbedrijf Lelystad worden verricht door Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij doet dat met een informatief programma waarin zij aandacht zal besteden aan actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en met werkgevers in gesprek zal gaan over de voortgang, de knelpunten en ervaringen.

Het doel is om bedrijven met meerdere vacatures in contact te brengen met werkzoekenden. Uw vacatures worden opgenomen in een vacaturekrant die tijdens het banenevent aan de werkzoekenden wordt uitgereikt.

Wilt u kosteloos deelnemen aan dit Banenevent? Geef u dan op via deze link  

Ieder bedrijf dat aan het Banenevent deelneemt krijgt een ronde statafel plus maximaal twee krukken. De statafel is voldoende groot voor bijv. een laptop en promotiemateriaal.  Voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd.

0  reacties

Cookie-instellingen