Gemeente Almere zet Curae Zorg in het zonnetje

19-11-2019 4751 keer bekeken 0 reacties

Ondernemer Huseyin Yilmaz van thuiszorgorganisatie Curae Zorg was blij verrast met het gemeentelijk bezoek dat hij op vrijdag 15 november kreeg. Vertegenwoordigers van Baangericht zetten Yilmaz en zijn bedrijf in het kader van de 'Dag van de Ondernemer' in het zonnetje als dank voor zijn inzet.

De Dag van de Ondernemer vindt jaarlijks plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. Reden te meer voor de gemeente Almere om hier bij aan te haken.

Vanuit Baangericht werden op vrijdag 15 november negen bedrijven bezocht door hun accountadviseurs vergezeld van een aantal collega’s. Accountadviseurs Jill van Nassou en Marissa van den Herik brachten een foamboard mee met de opdruk: ‘Almere dankt haar ondernemers’ alsmede een taart met dezelfde boodschap.

Vanuit Baangericht werden op vrijdag 15 november negen bedrijven bezocht door hun accountadviseurs

 

In 2016 trokken Huseyin Yilmaz en zijn echtgenote Patricia Tan de stoute schoenen aan om Thuiszorgorganisatie Curae Zorg op te zetten.  Aanvankelijk werd er nog vanuit hun woonhuis gewerkt, maar de zaken gingen zo goed dat er in 2018 een pand werd betrokken aan de Willem Dreesweg in Almere. Ook dat werd te klein, waarna er naar een fraai pand aan de Edvard Munchweg werd verhuisd. Curae Zorg is de snelgroeiende thuiszorgorganisatie in Almere. Er werken inmiddels meer dan negentig mensen en wegens de grote vraag groeit het personeelsbestand snel. Ruim twee jaar werken gemeente Almere en Curae Zorg samen en hebben er al veel kandidaten via deze thuiszorgorganisatie weer een stap richting de arbeidsmarkt kunnen zetten.

Op de foto Huseyin Yilmaz geflankeerd door Baangericht accountadviseurs Jill van Nassou (links) en Marissa van den Herik.

0  reacties

Cookie-instellingen