Banenpoort voor Noordoostpolder en Urk

18-09-2019 2706 keer bekeken 1 reacties

Op woensdag 25 september 2019 is er een groot banenevent in Emmeloord. Onder het motto 'Banenpoort - op weg naar werk!' presenteren vijfenveertig werkgevers zich aan werkzoekenden uit Noordoostpolder en Urk. Langs de toegangswegen van Emmeloord staan grote billboards die op het event wijzen.

Voor de eerste keer in Noordoostpolder en op Urk kunnen werkgevers terecht op een groots event dat breed gedragen wordt. Niet alleen de WerkCorporatie en UWV bundelen krachten. Dit keer haken ook de gemeente Noordoostpolder en gemeente Urk, de BAN, de OVG, ROC Friese Poort en FlevolandWerkt! aan. En daarmee staat het event open voor iedereen die graag aan de slag gaat in de buurt. Van onervaren kandidaten tot senior sollicitanten. Jong, oud, breed inzet en met ondersteuning. Iedereen is welkom! 

 

 

Bij ROC Friese Poort

Het event vindt plaats bij ROC Friese Poort, zodat ook schoolverlaters kennis kunnen maken met interessante bedrijven in de buurt. We hebben weinig restricties, behalve dat werkgevers alleen een stand kunnen reserveren wanneer zij een concrete vacature of stageopdracht hebben in de buurt.

In september starten we de communicatie met werkzoekenden. Er komen billboards richting Urk en richting Marknesse, we zorgen voor publiciteit in de krant en we zetten social media in. Natuurlijk nodigen de WerkCorporatie en UWV hun eigen kandidaten uit, die bovendien intensief voorbereid worden.

Banenafspraak

Speciale aandacht verdienen de kandidaten uit de Banenafspraak. Dat zijn kandidaten met een arbeidsbeperking. Werkgevers die een baan hebben of werkzaamheden die passen bij iemand die meer begeleiding nodig heeft, zijn nadrukkelijk welkom op het event.

 

 

1  reacties

22-09-19 om 12:40

Ziet er veelbelovend uit! Deelnemende werkgevers én werkzoekenden veel plezier en succes gewenst de 25ste!

Cookie-instellingen