Made in Flevoland - toekomst in de techniek

04-09-2019 2225 keer bekeken 0 reacties

UWV, Werkbedrijf Lelystad, Gemeente Dronten en Servicepunt Techniek Flevoland werken samen om kandidaten met een WW- of bijstandsuitkering naar werk in de technische sector te begeleiden.

De beschikbaarheid van voldoende gemotiveerd en geschoold personeel: het is een bekend probleem. Volgens veel ondernemers in de techniek is dit een cruciale voorwaarde voor continuïteit en groei. Het project ‘Toekomst in de Techniek’ is er op gericht om gemotiveerde mensen met een uitkering functiegericht op te leiden en zodoende als vakkrachten aan de Flevolandse maakindustrie te binden.  Diverse scholingsfondsen, brancheorganisaties en vak opleiders in de techniek worden verbonden aan het project om werkgevers verder te ontzorgen.

‘Toekomst in de Techniek’ is een vervolg op ‘Toekomst in de Maakindustrie’ dat  in 2018 op inititiatief van een aantal bedrijven in de maakindustrie in Noordoostpolder van start is gegaan. De beide projecten hebben een complementerend tijdspad, waardoor gemotiveerde deelnemers kunnen worden uitgewisseld.

Meld u nu aan als werkgever voor dit project!  Dat  kan bij Suze Teunissen, Projectleider Toekomst in de Techniek,  E: s.teunissen@dronten.nl

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen