Participatiepenning Jurytour 2019

07-03-2019 2037 keer bekeken 0 reacties

De jury van de Participatiepenning bezocht op 6 maart de zes genomineerde bedrijven. De jurytour voerde langs Staatsbosbeheer (Almere), Philadelphia (Zeewolde), Stoker-Vogelaar (Biddinghuizen), Tesselaar (Luttelgeest), Isoniq (Urk) en Micronic (Lelystad).

Op 6 maart organiseerde het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) een tour langs alle genomineerden voor de Participatiepenning 2019 die op 12 april op het Flevopenningengala in Marknesse wordt uitgereikt. Daarbij werden de zes kandidaten voor de begeerde penning op hun eigen locatie in staat gesteld om zich aan de juryleden van de onderscheiding te presenteren en vragen van de juryleden te beantwoorden.

Genomineerden voor de Participatiepenning zijn ambassadeurs van inclusief werkgeverschap 

Genomineerden voor de Participatiepenning zijn de ambassadeurs van inclusief werkgeverschap. Ondernemers met deze titel zetten hun medewerkers op vernieuwende wijze in en laten daarmee hun talenten optimaal tot recht komen. Bovendien delen zij hun ervaringen met andere ondernemers, waardoor hun inzet ook bij andere bedrijven en instellingen navolging krijgt.

Het jurygezelschap bestaande uit de winnaar van de participatieprijs 2018 (CameraNU, Urk), de wethouders uit de deelnemende gemeenten en vertegenwoordigers van het onderwijs en werkgevers- en werknemersorganisaties trok per touringcar door de provincie. Hieronder een foto-impressie. 

 
 

0  reacties

Cookie-instellingen