Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in werken in de zorg

30-01-2019 1681 keer bekeken 0 reacties

Samen met het UWV Werkgeverservicepunt Flevoland, gemeente Lelystad organiseert Zowelwerk op donderdag 7 februari tussen 16.00 en 20.00 uur een informatie- en oriëntatiebijeenkomst voor de zorgsector in het gemeentehuis in Lelystad.

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging n.a.v. het faillissement van MC IJsselmeerziekenhuizen, maar ook voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over de kansen op werk in de sector zorg en welzijn.

MC IJsselmeerziekenhuizen B.V. is op 25 oktober 2018 failliet verklaard. Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk continueert de zorg te Lelystad vanaf 1 maart 2019. Zowelwerk, de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland, streeft ernaar om professionals zoveel mogelijk te behouden voor de sector zorg en welzijn en de regio. Daarnaast zijn veel werkgevers in Flevoland naarstig op zoek naar zorgpersoneel.

Naast het verstrekken van informatie willen we de bezoekers graag de gelegenheid bieden om ook direct in contact te komen met werkgevers, openstaande vacatures en opleidingstrajecten. Daarnaast is er gelegenheid om workshops te volgen, in gesprek te gaan met UWV, Zowelwerk en loopbaancoaches. 

Intakeformulier bezoekers

Voor de definitieve invulling van deze bijeenkomst brengen de organisatoren de huidige situatie, interesses en behoeften van geinteresseerden in kaart. Tot uiterlijk zondag 3 februari 2019 kan de informatie opgegeven worden door te klikken op deze link:

https://goo.gl/forms/SFtEBLfd84TVL2u43

Een paar dagen voor de bijeenkomst wordt een definitieve bevestiging met meer informatie over de tijd, de exacte locatie en het programma verzonden

Wil je zelf alvast inzicht in de beschikbare vacatures in de sector zorg en welzijn? Kijk dan op www.zowelwerk.nl/vacatures en op www.werk.nl

0  reacties

Cookie-instellingen