RWF-videoportretten van inclusieve werkgevers

10-01-2019 6075 keer bekeken 0 reacties

Bij bloemenkweker Tesselaar in Luttelgeest en bij de protestants-christelijke basisschool Aan Boord in Dronten zijn video-opnamen gemaakt voor de RWF-reeks van videoportretten van inclusieve werkgevers bij wie mensen uit het doelgroepenregister succesvol aan de slag zijn gegaan.

In het kader van een reeks videoportretten die het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) produceert over succesvolle matches bij Flevolandse werkgevers in het kader van de Banenafspraak, zijn er bij Tesselaar in Luttelgeest opnamen gemaakt. Centraal in de video staat Bert de Boer die dankzij de bemiddeling door WerkCorporatie aan werk kon worden geholpen. Bert werkt nu drie dagen in de week bij bloemenkweker Tesselaar.  Tesselaar is een Buitengewone Werkgever die zich extra inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Ook bij de protestants-christelijke basisschool Aan Boord in Dronten zijn eerder deze week video-opnamen gemaakt. Aan Boord maakt deel uit van de Stichting Codenz. Stichting Codenz, dat het bestuur vomt over negen protestants-christelijke basisscholen in Dronten en Zeewolde,  heeft grote ambities als het gaat om werk bieden aan mensen met een arbeidsbeperking.  Vrijwel alle basisscholen in Dronten en Zeewolde die onder de stichting vallen, hebben iemand uit het Doelgroepenregister aan het werk.  

De videos, die binnenkort gereed zijn, worden vervaardigd door Jeffrey Korte  van Jeffry Korte Media uit Emmeloord.

Zie HIER de eerdere video's met portretten uit Almere en Lelystad.

 

0  reacties

Cookie-instellingen