Banenmarkt Almere succesvol verlopen

14-12-2018 2371 keer bekeken 0 reacties

De banenmarkt die gemeente Almere en UWV in het kader van de Flevoland Werkt! banenestafette op donderdag 13 december organiseerde is succesvol verlopen. Zo’n zestig kandidaten uit de doelgroep banenafspraak maakten in het Van der Valk Hotel Almere kennis met het Almeerse bedrijfsleven.

In haar openingswoord prees Hannie van Loon, UWV regiomanager Flevoland, de Almeerse werkgevers die aanwezig waren om kennis te maken met de kandidaten. Zij toonde zich verheugd dat er telkens weer inclusieve werkgevers zijn die hun nek willen uitsteken om mensen uit de doelgroep kansen te bieden.

Foto: vlnr Hannie van Loon, Karla Sardjoe en Esther de With,

Grondige voorbereiding

In de voorbereiding waren onder leiding van de jobcoaches Esther de With en Marloes Uijtenbroek van de gemeente Almere en Karla Sardjoe Adviseur Werkgeversdiensten van UWV zestig kansrijke kandidaten voorbereid op de vacatures bij een twintigtal bedrijven vooral uit Almere. Door deze grondige voorbereiding verliepen de matchinggesprekken soepel en konden reeds gedurende de banenmarkt de eerste resultaten worden geboekt.

Estafettestokje terug naar Lelystad

Het estafette stokje van de Flevoland Werkt! banenmarkt zal worden overgenomen door Lelystad, die op 14 maart 2019 op de ‘Dag van de 1000 voorbeelden’ een banenmarkt organiseert.

0  reacties

Cookie-instellingen