Haringparty 2018 druk bezocht

27-06-2018 1949 keer bekeken 0 reacties

De Flevolandse Haringparty 2018 die op 22 juni op de Bataviawerf in Lelystad werd gehouden werd druk bezocht. Ruim tweehonderd werkgevers, ondernemers en bestuurders waren aanwezig om rond het centrale thema van de Banenafspraak te netwerken en van lekker Hollandse Nieuwe Haring te genieten.

Het was voor de derde achtereenvolgde keer dat  de Stichting Flevopenningen de jaarlijkse Flevolandse Haringparty organiseerde. Verleden jaar werd de Haringparty op Urk georganiseerd, dit jaar was de Bataviawerf het decor waar ook de Haringparty 2016 werd georganiseerd. Het was wederom een recept voor een succesvolle bijeekomst, waar de partners RWF/Flevoland Werkt!, Provincie Flevoland en Gemeente Lelystad met tevredenheid op terugblikken. Tweehonderd werkgevers, ondernemers en bestuurders waren naar de Bataviawerf gekomen om te netwerken rond het centrale thema van de Banenafspraak en de Inclusieve Arbeidsmarkt. En natuurlijk om te genieten van heerlijke Hollandse Nieuwe Haring, die op professsionele wijze door het personeel van Hajé Restaurants in tradionele klederdracht aan de gasten werd geserveerd.  Werd er onder het genot van de zilte verwennerij door de gasten onderling genetwerkt, er werd door professionals van ondermeer het Werkbedrijf en de Werkcoporatie ook aandacht gevraagd voor de mogelijkheden die de Banenafspraak biedt aan werkgevers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk willen helpen. Tevens aanwezig was Kwintes, dat ondertseuning biedt aan mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. De specialisten van Kwintes waren zeer te spreken over de belangstelling die zij van Flevolandse werkgevers kregen. 'Dat smaakt naar meer', werd opgemerkt en daarmee werd niet de haring bedoeld!          

Op de foto van links naar rechts: Onno Vermooten (Directeur Concern voor Werk); Jan Nico Appelman (Geduputeerde Flevoland); Tom Lansink (voorzitter Flevopenningen); Hajé de Jager (voorzitter VNO-NCW Flevoland); Jerzy Soetekouw (voorzitter RWF/Flevoland Werkt!).  Foto: Studio Wierd

0  reacties

Cookie-instellingen