WerkCorporatie houdt Inloopochtend Banenafspraak

17-04-2018 2213 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 26 april 2018 is iedereen uit Noordoostpolder en Urk met vragen over de Banenafspraak welkom bij de WerkCorporatie.

Tussen 11.00 en 12.00 uur zitten accountmanagers van de WerkCorporatie en UWV klaar voor kandidaten, ouders, begeleiders, scholen, werkgevers en anderen die willen weten wat er komt kijken bij de Banenafspraak en het werken met een arbeidsbeperking. Aanmelden is niet nodig.

 

Inloop
De ervaring leert dat inwoners met een arbeidsbeperking veel vragen hebben wanneer zij opgenomen worden in het doelgroepregister. Dat geldt ook voor ouders en begeleiders. Met de inloop biedt de WerkCorporatie een toegankelijke mogelijkheid om vragen te stellen en te horen wat het doelgroepregister biedt en wat de Banenafspraak betekent. Natuurlijk zijn ook werkgevers meer dan welkom.

 

Ook in mei en juni

Lukt het niet te komen? De WerkCorporatie organiseert samen met UWV ook een inloop op 24 mei, 7 juni en 21 juni. De inloop is altijd op een donderdag tussen 11.00-12.00 uur bij de WerkCorporatie, aan de Nagelerstraat 23-25 in Emmeloord. Vervalt er een bijeenkomst? Op facebook.com/werkcorporatie volgt een melding.

 

0  reacties

Cookie-instellingen