Masterclass Inclusief Ondernemen

19-11-2017 85 keer bekeken

Begin

12-02-2018 om 14:00

Einde

12-02-2018 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Subsidieregelingen en arbeidsrecht - door o.a.Werkbedrijf Lelystad. De kosten bedragen 100 euro per sessie. Bedrijven die aan alle vier modules meedoen ontvangen na afloop een certificaat.Aanmelden doet u via info@lelystadakkoord.nl

Ondernemers die uit overtuiging mensen in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt doen aan ‘inclusief ondernemerschap’.  ‘Inclusie’ betekent dat mensen gewaardeerd, gerespecteerd en ondersteund worden. Bij Inclusief Ondernemerschap draait om het scheppen van een omgeving met de juiste voorwaarden, waarin ieder persoon zijn volledige potentieel kan benutten. 

Steeds meer organisaties in de private en publieke sector gaan aan de slag met beleid dat diversiteit en inclusief ondernemerschap onder hun werknemers stimuleert. Dat vraagt om de juiste kennis, visie en samenwerking. Om organisaties waardevolle inzichten te bieden in de complexe vraagstukken rondom diversiteit en inclusief ondernemerschap, biedt Flevoland Werkt! de mogelijheid deel te nemen aan de Masterclass die het Lelystad Akkoord de komende maanden organiseert. De Masterclass Inclusief Ondernemen biedt praktische handvatten en ondersteunt de visie- en strategievorming. 

De Masterclass Inclusief Ondernemen bestaat uit 4 modules. Het programma is modulair opgebouwd. Dit biedt de mogelijkheid om vanuit uw organisatie verschillende functionarissen aan te laten schuiven, afhankelijk van het thema. 

Cookie-instellingen