Werk Citymall Almere 2017

03-02-2017 363 keer bekeken

Begin

07-02-2017 om 18:00

Einde

07-02-2017 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens het evenement 'Werk! Citymall Almere 2017', worden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt gekoppeld aan werkgevers tijdens een speeddate. Het evenement wordt georganiseerd door Unibail-Rodamco in samenwerking met Emma at Work, Mind at Work en de gemeente Almere.

Tijdens deze bijeenkomst:

is er een welkomstwoord door wethouder Froukje de Jonge, 

vertellen wij u meer over 'Werk! Citymall Almere 2017',

komen ondernemers aan het woord die afgelopen jaar hebben meegedaan,

en worden er al een aantal kandidaten voorgesteld. 

Na de werkgeversbijeenkomst kunt u vacature(s), werkervaringsplek(ken) of stage(s) beschikbaar stellen (dat kan tot 7 maart 2017). Wij gaan dan voor u passende kandidaten zoeken. Op 6 april vindt het evenement 'Werk! Citymall Almere' plaats. Wij streven ernaar om u dan kennis te laten maken met 3 kandidaten tijdens een speeddate.

Aanmelden?

Wilt u zich direct aanmelden voor de werkgeversbijeenkomst op dinsdag 7 februari? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@citymall-almere.nl. 

Werk voor jongeren

Wethouder Froukje de Jonge over het belang van werk voor jongeren: 'Jonge mensen staan nog aan het begin van hun maatschappelijke carrière. Deze fase maakt misschien wel het verschil tussen een leven met een uitkering, of een leven waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben, omdat ze in hun eigen inkomen kunnen voorzien. Investeren in deze groep jonge mensen is niet alleen van belang voor de overheid, voor werkgevers en andere organisaties in de stad. Het is met name van belang voor de jongeren zelf. We willen deze jongeren kansen bieden waar ze de rest van hun leven van kunnen profiteren.' 

Cookie-instellingen