Masterclass 'De Kracht van generaties'

31-05-2024 2 keer bekeken

Begin

11-06-2024 om 09:45

Einde

11-06-2024 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In samenwerking met NLWerktaanWerk, Gemeente Almere en SD Worx organiseert UWV opnieuw de Gratis Masterclass: De kracht van Generaties op 11 juni 2024.

Tijdens deze interactieve masterclass krijg je inzicht over hoe om te gaan met de verschillende generaties binnen je organisatie, maar ook hoe zij onderling met elkaar communiceren, elkaar beter begrijpen en hierdoor beter en efficiënter gaan samenwerken. Je leert herkennen op welke momenten de verbinding met de ander verdwijnt en wat je kunt doen om deze te herstellen.

Werkgevers gaan met elkaar in gesprek over voorbeelden en ervaringen per generatie. Vervolgens ga je aan de slag met de diverse kenmerken die horen bij de verschillende generaties (X, pragmatisch, Y en Z). Met behulp van dialoog gaan we in op de verschillende perspectieven en hoe dit leidt tot andere acties en communicatie binnen je organisatie en heb je na deze Masterclass een eerste inzicht waarmee je aan de slag kan!

SD Worx is onze gastheer. Deze organisatie biedt HR-en Salarisoplossingen en zijn zeer actief in inclusief ondernemen.

Adres: SD Worx - Transistorstraat 7, Almere

Programma

9.45 uur         Inloop

10.00 uur       Welkom bij de Masterclass en SD Worx

10.30 uur       Albert Umans over inclusief werkgeverschap                          

11.00 uur       Voordelen en  grenzen van  4 generaties

12.30  uur       Napraten onder het genot van een broodje en een drankje

 

Aanmelden: https://communicatieportaal.uwv.nl/events/masterclassdekrachtvangeneraties2024/modules/websitepage/default/default/index.aspx?ItemId=9937&OriginalItemId=9935

 

 

 

Cookie-instellingen