Inspiratiesessie Dealen met deze dynamische arbeidsmarkt

05-03-2024 46 keer bekeken

Begin

04-04-2024 om 15:00

Einde

04-04-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67, Lelystad

Voor veel ondernemers is het een uitdaging om aan geschikt personeel te komen. Toch zijn er ook ondernemers die dat als minder problematisch ervaren. Wat kun jij doen als ondernemer om toch om te gaan met deze dynamische arbeidsmarkt?

Meld je aan voor de bijeenkomst op dinsdag 4 april 2024 vanaf 15.00 uur bij Werkbedrijf Lelystad.

De inspiratiesessie ‘Dealen met deze dynamische arbeidsmarkt’ is een onderdeel van het project NLwerktaanwerk van VNO NCW en MKB Nederland en heeft als doel het bewustzijn van ondernemers te vergroten. Bedrijfskring Lelystad brengt in samenwerking met Werkgeversservicepunt Flevoland en Werkbedrijf Lelystad deze sessie naar Lelystad. Samen houden we de Lelystadse arbeidsmarkt aantrekkelijk en concurrerend!

Kun je iets doen aan het aantrekken van talenten? Of zitten er kansen in het beter vasthouden, inzetbaar houden, scholen en ontwikkelen van je personeel? Of moet je je organisatie anders organiseren? Of betekent dit dat je mogelijk de organisatiestrategie moet gaan aanpassen? Maar hoe doe je dat dan?

Per organisatie staan we maximaal 2 personen toe zodat we zoveel mogelijk bedrijven de mogelijkheid geven om deel te nemen. Interesse? Mail je aanmelding naar dennis@bedrijfskring.nl

 

Programma:

15.00 uur Inloop

15.30 uur Startsessie

17.00 uur Afloop en start borrel

 

 

Cookie-instellingen