(kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren

24-03-2021 25 keer bekeken

Begin

08-04-2021 om 09:00

Einde

08-04-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Uit het evaluatieonderzoek van KBA en de afsluitende leercirkel van de pilots Praktijkleren is gebleken dat er een grote behoefte is om kennis met elkaar te delen en meer voorbeelden tot beschikking te hebben.

Meld u hier vóór 6 april aan!

Tijdens de (kennis)uitwisselingssessies Praktijkleren krijgt u de mogelijkheid om met andere professionals in gesprek te gaan over verschillende thema’s rondom Praktijkleren. De (kennis)uitwisselingssessies zijn interactief. In klein gezelschap wisselt u met elkaar ervaringen uit, doet u inspiratie op en kunt u elkaar vragen stellen.

Thema 1: Samenwerking in de regio

Donderdag 8 april: 9.00 uur – 11.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de samenwerking in de regio. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak geweest om samenwerking op te zetten? Waar liepen jullie tegenaan en hoe is dit opgelost? Wat heb je nodig om goede samenwerking op te zetten of te behouden?

Thema 2: Werving kandidaten

Donderdag 8 april: 13.00 uur – 15.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de werving van kandidaten. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak bij het werven van kandidaten? Waar lopen jullie tegenaan en hoe is dit op te lossen? Wat heb je nodig als professional om kandidaten te werven?

Op 15 april zijn er de thema's 3 en 4

Thema 3: Vragenuurtje Praktijkleren

Donderdag 15 april: 9.00 uur – 11.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie kunt u al uw vragen kwijt over het borgen en opschalen van praktijkleren binnen uw regio.

Thema 4: Werving Werkgevers

Donderdag 15 april: 14.00 uur – 16.00 uur

Tijdens deze (kennis)uitwisselingssessie gaat u met andere professionals uit het werkveld in gesprek over de werving van werkgevers. Hierin kan bijvoorbeeld aan bod komen:
Wat is jullie aanpak bij het werven van werkgevers? Waar lopen jullie tegenaan en hoe is dit op te lossen? Wat heb je nodig als professional om werkgevers te werven?

Cookie-instellingen