Voor werkgevers: 'Workshop Mentale Fitheid op de Werkvloer'.

11-08-2021 679 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 7 oktober organiseert het samenwerkingsverband GGZ – W&I in Flevoland de workshop 'Mentale Fitheid op de Werkvloer' over (vroegtijdig) signaleren van kwetsbare medewerkers en het voorkomen van uitval.

Corona maakt het niemand makkelijk. Ook u niet als werkgever! Waar de ene medewerker thuiswerken heerlijk vindt, terwijl de ander geïsoleerd en depressief raakt en weer een ander met grote vermoeidheidsverschijnselen kampt. Herkenbaar?  Ook zonder corona zijn die verschillen er dikwijls ook.

Heeft u behoefte aan handvatten om met die verschillen om te gaan? Hoort u graag van andere werkgevers hoe zij die kwetsbaarheden te lijf zijn gegaan? Meld u dan aan voor de workshop ‘Mentale Fitheid op de Werkvloer’ speciaal voor werkgevers uit Flevoland. 

Tijdens deze kosteloze workshop leert u alles over (vroegtijdig) signaleren van kwetsbare medewerkers en het voorkomen van uitval. Er is ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan een GGZ-medewerker en een arbeidsdeskundige.
 

Meld u hier aan!

Cookie-instellingen