"Als iedereen naar vermogen bijdraagt, overwinnen we de coronacrisis."Froukje de Jonge, voorzitter Regionaal Werkbedrijf Flevoland
David uit Armenië behaalde zijn praktijkverklaringBij Suplacon leerde hij de fijne kneepjes van plaatbewerken
"Wij willen andere ondernemers inspireren."Ruud Mons, Henderson Creative Living
"We zijn blij met René in ons team!" Johan Tjeertes, Logistiek Manager Axflow DC

Terug naar home

‘We beschikken in de Polder over veel bedrijvigheid en talent. Het is belangrijk dit talent kansen te bieden zich verder te ontwikkelen en het bedrijfsleven van dit talent te laten profiteren. Een juiste match is dus van groot belang en dit event is een prima middel om dat te faciliteren!’ 

Henk Pals, Voorzitter Bedrijven Actief Noordoostpolder

Groots event, veel partners

Voor de eerste keer in Noordoostpolder en op Urk kunnen werkgevers terecht op een groots event dat breed gedragen wordt. Niet alleen de WerkCorporatie en UWV bundelen krachten. Dit keer haken ook de gemeente Noordoostpolder en gemeente Urk, de BAN, de OVG, ROC Friese Poort en Flevoland Werkt aan. En daarmee staat het event open voor iedereen die graag aan de slag gaat in de buurt. Van onervaren kandidaten tot senior sollicitanten. Jong, oud, breed inzet en met ondersteuning. Iedereen is welkom! 

Bij ROC Friese Poort

Het event vindt plaats bij ROC Friese Poort, zodat ook schoolverlaters kennis kunnen maken met interessante bedrijven in de buurt. We hebben weinig restricties, behalve dat werkgevers alleen een stand kunnen reserveren wanneer zij een concrete vacature of stageopdracht hebben in de buurt.

In september starten we de communicatie met werkzoekenden. Er komen billboards richting Urk en richting Marknesse, we zorgen voor publiciteit in de krant en we zetten social media in. Natuurlijk nodigen de WerkCorporatie en UWV hun eigen kandidaten uit, die bovendien intensief voorbereid worden.

Banenafspraak

Speciale aandacht verdienen de kandidaten uit de Banenafspraak. Dat zijn kandidaten met een arbeidsbeperking. Werkgevers die een baan hebben of werkzaamheden die passen bij iemand die meer begeleiding nodig heeft, zijn nadrukkelijk welkom op het event.

Cookie-instellingen