Werkbedrijf Lelystad heeft er twaalf partners bij

18-09-2018 2310 keer bekeken 0 reacties

​​​​​​​Tijdens een bijeenkomst bij Agora Theater werden twaalf werkgevers benoemd tot Partner van Werkbedrijf Lelystad (WBL). Wethouder John van den Heuvel overhandigde samen met de directeur van WBL, Onno Vermooten, het bijbehorende certificaat met muurschild.

Agora en de andere partners van WBL zijn ondernemingen, die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspannen voor Lelystad. Dit door het bevorderen van de toegang tot de arbeidsmarkt voor diegenen die daarin worden belemmerd. Denk aan het bieden van een arbeidsplaats in het bedrijf, het geven van een ontwikkelkans bij uitvoering van overheidsopdrachten van de gemeente of door het op andere wijze ondersteunen van de maatschappelijke opdracht. 

Inmiddels hebben al veel werkgevers uit Lelystad een kans geboden aan stadsgenoten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werkgevers maken zich sterk voor een groeiende regionale economie waarin iedereen meedoet en niemand langs de zijlijn staat. Reden voor WBL om ze tot Partner Werkbedrijf Lelystad te benoemen. Inmiddels mogen al 175 werkgevers zich Partner van Werkbedrijf Lelystad noemen.

Wethouder John van den Heuvel is trots op de inspanningen binnen Lelystad. “Het is mooi om te constateren dat zoveel werkgevers zich inspannen voor de inclusieve arbeidsmarkt. Samen de schouders er onder”, aldus de wethouder.

 

0  reacties

Cookie-instellingen